Γεωργικά

Εκχιονιστικό Μαχαίρι

Κατασκευάζονται εκχιονιστικά μαχαίρια τύπου V ή με ίσια λεπίδα, στα οποία το μήκος των μαχαιριών εξαρτάται από τις δυνατότητες του κάθε μηχανήματος, με υδραυλική είτε μηχανική υποβοήθηση.

Στο κάτω μέρος προσαρμόζονται λάμες Hardox και ένας μηχανισμός από ελατήρια που βοηθάνε στην απόσβεση κραδασμών και χτυπημάτων σε περίπτωση ανώμαλων επιφανειών.

Καταστροφέας - Σπαστήρας

Κατασκευάζονται αποκλειστικά από την εταιρεία μας και υπάρχει η δυνατότητα προσαρμογής του καταστροφέα-σπαστήρα-χορτοκοπτικού ανάλογα με τις προδιαγραφές του μηχανήματος σας (Τρακτέρ Εκσκαφέας Διαβολάκι).

Ωφέλιμο έργο από 60 εκ. έως και 2 μέτρα, η κίνηση τους είναι είτε υδραυλική, είτε με μετάδοση PTO(παρτικόφ).

Δυνατότητα κατασκευής του καταστροφέα για την χρήση από πολλαπλά μηχανήματα (πχ Διαβολάκι και Τρακτέρ).

Κουβάς Περισυλλογής

Δημιουργήσαμε έναν καινοτόμο κουβά περισυλλογής, εξειδικευμένο σε μονάδες γουνοφόρων ζώων π.χ. καθαρισμό και μεταφορά περιττωμάτων και προσαρμοσμένο στις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις των δομικών μηχανημάτων.

Αποφλοίωση Ξηρών Καρπών

Η Technometal WD-σειράς είναι βαριά μηχανήματα καθήκον για τις μικρές μεσαίες και μεγάλες φάρμες. Ο τρικύλινδρος κινητήρας ντίζελ προσφέρει άφθονη ισχύ τόσο για την τροφοδοσία όσο και την οδήγηση. Η σταθερότητα είναι πολύ καλή λόγω του χαμηλού κέντρου βάρος του. Όλοι οι τροχοί διασφαλίζουν την σωστή κίνηση λόγω της τετρακίνησης, ακόμη και όταν κινείται μέχρι 1800L ζωοτροφών.

ΤΕΧΝΟΜΕΤΑΛ

Η εταιρεία μας είναι εξοπλισμένη με υψηλής τεχνολογίας εξοπλισμό: DOOSAN CNC Τόρνος τεσσάρων αξόνων, CNC Παντογράφος Πλάσμα και με συμβατικές εργαλειομηχανές.

Μενού